NAKED CAKE (per celebrar el segon aniversari del bloc)



Com passa el temps de ràpid!!
Avui fa dos anys que em vaig decidir a encetar un bloc ple de receptes per endolcir la meva vida i la dels que tinc a prop.

Celebro aquests dos anys sense novetats, però el que sí us puc assegurar és que segueixo amb les mateixes ganes del primer dia d'escriure, de compartir i d'aprendre de molts de vosaltres que compartiu el mateix hobbie.

Per celebrar aquests dos anys, he fet un petit NAKED CAKE de Brownie amb Buttercream de gerds.


Passes per fer el pastís:
Primer prepararem un brownie en un motllo prou gran per poder tallar després tres circumferències de 10 cms. de diàmetre aprox.
Jo vaig fer servir un motllo de 30 cms.

Ingredients de la buttercream:
150g de mantega a temperatura ambient
100g de crema de formatge sencera
220g de sucre glass
2 culleradetes de pasta de gerds concentrada (home chef)

Preparació de la buttercream: 
Batre la mantega juntament amb el sucre fins que blanquegi i estigui ben dissolt. Afegir la pasta de gerds i tornar a barrejar fins que quedi ben integrat. A part, batre la crema de formatge i després abocar-la amb la mantega i remenar fins que s'integri.

Muntatge del pastís:
Col·locar a una màniga pastissera el buttercream amb una boquilla tipus wilton #2A i reservar.
Tallar amb un cercle d'emplatar d'uns 10 cms. tres trossos iguals de brownie. Col·locar un dels trossos al plat o safata on presentarem el pastís. Posar una primera capa generosa de buttercream a sobre sense arribar a les vores. Posar el segon pis de brownie. Repetir l'operació alternant les capes de brownie amb el buttercream.
Si voleu donar un acabat com el de la foto a la capa superior de buttercream és molt fàcil. Només necessiteu una cullera sopera.
Primer repartiu la buttercream de forma uniforme amb la màniga i després dibuixeu una espiral des del centre del pastís amb la cullera.
Pressioneu una mica perquè quedi ben dibuixat, però tampoc us passeu!!

Per últim podem decorar amb alguna flor de fondant.


Comentaris

Entrades populars