LAYER CAKE DE XOCOLATA AMB FARCIT DE XOCOLATA



I sembla que va ser ahir que naixia la Júlia... un esquitx de només 2.200 kg. Ara ja és tota una senyoreta que enguany ha agafat afició a patinar. Així que el regal d'aniversari estava cantat! "Un long board".

Tan fàcil com el regal, ha sigut decidir la decoració del pastís... Una Júlia ben bonica amb el seu nou long.

La recepta d'aquest Layer cake val molt la pena. Va dedicat als amants de la xocolata com jo!

Ingredients del Layer Cake de xocolata:
180 g de farina amb llevat
50 g de maicena
200 g de xocolata negra de fondre
150 g de sucre
30 g de sucre invertit
4 ous
200 ml de llet
100 ml d'oli

Preparació:
Desfer la xocolata al bany maria i reservar. Batre els ous amb el sucre normal fins que la barreja blanquegi. Després afegir el sucre invertit i tornar a batre. Abocar la xocolata desfeta i barrejar-ho tot fins que tinguem una massa homogènia. Afegir la llet i barrejar. Afegir l'oli i barrejar. Per acabar, afegir la farina i la maicena passades prèviament pel sedàs i barrejar suaument.

Abocar a un motllo alt d'uns 20 cms de diàmetre o en dos més baixets. Coure al forn prèviament escalfat a uns 180ºC uns 35-40 minuts (en funció del motllo escollit)



Un cop fred el pastís, el podeu farcir amb qualsevol crema que combini amb la xocolata. A casa que ens encanta la xocolata l'he farcit amb ganache de xocolata negra. Aquí teniu la recepta.

Per decorar el pastís he fet servir fondant i la nina està inspirada en els modelatges del llibre Molly & Charuca

Comentaris

Entrades populars