PASTÍS D'ANIVERSARI (INSPIRACIÓ HALOWEEN)


Se què aquesta entrada tindrà repercussions a casa, sí!!
Mica en mica intento acostar aquesta festa a casa... i ho faig molt discretament.
I és que nosaltres, catalans de mena no podem sota cap cirscumstància celebrar Haloween. Perquè coincidix amb la castanyada i nosaltres a casa la celebrem com Déu mana!

Fem castanyes, moniatos i panellets. I tot això ens ho fotem després d'un sopar a base de pa amb tomàquet i embotit. (crec que més que castanyada podríem anomenar-la festa de les calories i el colesterol, però això ja és un altre debat)

Tornant al tema del pastís...
A la Júlia li toca fer anys. Els fa a la tardor. Coincideix amb l'època de les carbasses i el seu color preferit és el taronja. No és un motiu més que suficient per dedicar-li una decoració haloweeniana??

Ah, de passada ella insisteix en citar el famós "Trick or Treat" la nit de la castanyada. Així que no m'ho penso més. Aquest any, pastís amb tons carbasses, verds i marrons...


La recepta del pastís la teniu aquí.


Per decorar-lo he fet servir fondant i glassa.
Les lletres tot i ser marrons, no són de xocolata (encara que ho semblin). Les he fet amb glassa. Però la tècnica és la mateixa. Aquí teniu un enllaç que ho explica prou bé.


A part del pastís, he fet uns pastelchups. A la Júlia li agraden molt! És la seva festa i no poden faltar.
La cobertura és de xocolata blanca i la decoració està feta amb glassa.



Comença a ser habitual que l'aniversari de la Júlia estreni la temporada de pastissos, magdalenes i altres varietats dolces. Durant l'estiu fem un petit descans, però és arribar la tardor i movem el bigoti sense parar... Ja tinc a la cuina un pastís de carbassa a punt per decorar i ser fotografiat. Això només vol dir una cosa. Aviat en veureu els resultats!

Aprofito l'entrada, ja que trata d'aniversaris, per recomanar-vos una entrada que he fet al meu altre bloc.  Allà podreu veure com fer garlandes per festes de forma cassolana...


Comentaris

  1. Hola!!! Te ha quedado espectacular!!!
    Un beso

    ResponElimina
  2. que bonic, i que dolç! igual que el bloc... ja tens una seguidora més! petons de Gemma, de pelplaerdecuinar.

    ResponElimina
  3. Una preciositat de tarta, t'hen quedat precioses les carbassetes de fondant. Quin goig que t'ensenyin aquest pastís pel teu aniversari!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars