GALETES "BROWNIES"



Les galetes són de les coses més fàcils de fer en el món de la rebosteria. Hi ha mil i una variants i normalment totes són delicioses.
La recepta que us presento avui és ideal pels fanàtics de la xocolata. I senyors meus, jo sóc part d'aquest col·lectiu... 

Ingredients:
200 grs. de xocolata negre per fondre
algunes pepites de xocolata
150 grs. de sucre
1 cullerada de sucre avainillada
35 grs. de farina amb llevat
40 grs. de mantega a temperatura ambient
2 ous

Preparació:
1. Fondre la xocolata amb la mantega i reservar.
2. Barrejar els ous i el sucre fins aconseguir una crema pàl·lida i ben emulsionada.
3. Afegir a aquesta crema la farina, el sucre avainillat i la xocolata que havíem reservat i, remenar-ho tot  fins que estigui ben lligat. Un cop ho tinguem a punt, és el moment d'afegir les pepites de xocolata i tornem a remenar.
4. Anar col·locant porcions a la safata de forn amb precaució de mantenir una bona separació perquè un cop cuites no s'enganxin unes amb les altres.
5. Coure al forn pre-calentat a 180-200ºC durant uns 10-12 minuts. (segons la mida de la galeta)


Notes:
És normal que la capa exterior de la galeta es quartegi.
La gràcia d'aquestes galetes és que la part interna no estigui gaire cuita. Si les deixeu al forn més temps , quedaran dures i no estaran tan bones!


Comentaris

  1. Aixo es irresitible...q sort q la Sonia hagui recomanat el teu bloc.

    ResponElimina
  2. Y yo vengo por intermedio de Neus,que lo vio primera en el blog de Sonia....estas galletas son brutales y no tardaré en hacerlas.
    Tienes un blog hermoso.

    Un saludo

    ResponElimina
  3. Quisiera pedirte un gran favor, cuando des tus recetas ¿podrías indicar desde dónde das calor al horno, solera, arriba y abajo, aire, turbo?

    Me encanta tu página. Enhorabuena!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Xesca,
      Mi horno es de los sencillos. Ni aire ni turbo ni nada de nada... normalmente siempre lo pongo arriba y abajo. Tengo 4 posiciones para ponerla bandeja del horno, y en mi caso, estas galletas las pongo en la segunda empezando por abajo.
      Espero que te sirva de ayuda la orientación.

      Elimina
  4. Cuando sepa como poner mi nombre aquí arriba lo haré... jajajaja. Soy Xesca la misma que te ha comentado lo del horno, y la verdad es que no me he podido resistir a estas galletas, pero... 10 minutos a 180º calor desde la solera y han salido pelín tostaditas de abajo. Tamaño galleta maría. Segunda hornada, 12 minutos a 160º, calor desde la solera , bien, pero seguro que tienen que salir mejor.
    Besoooooooooooo

    ResponElimina
  5. Gracias por esta magnífica receta,LA encontrarás en mi blog.

    Un saludo

    ResponElimina
  6. Moooolt bona recepta, que la Silvia també ha fet !!!! entre les dues m´heu temptat, ara toca fer-les!! quines ganes de menjar xocolataaaaaaa. Petons,

    ResponElimina
  7. Llegué a través del blog de Silvia. Guaooo, son espectaculares estas galletas!! Aprovecho para quedarme a seguirte. Tienes un blog muy lindo!!
    Saludos,

    ResponElimina
  8. Hola!
    Tenen molt bona pinta...
    Quina quantitat de llevat cal i quantes pepites de xocolata + o -?
    Gemma

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo compro una farina amb llevat incorporat. D'aquesta manera t'oblides de les proporcions. Les pepites a gust del consumidor.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars